Sekretem tej sałatki z grzybami jest mieszanie jak największej ilości różnych warzyw. Dlatego możesz wziąć gotowe miksy i dodać do nich wszystko, co jest pod ręką. I nie zapomnij o pieprzu i dopraw sałatkę do smaku.
Składniki
- Grzyby - 300 g
 - cebula - 1 rzecz
 - Mieszanka sałatek - 40 g
 - rukola - 40 g
 - bazylia - 40 g
 - sałata lodowa - 40 g
 - boćwina - 40 g
 - szpinak - 40 g
 - sałata - 40 g
 - oliwa z oliwek - 4 art.
 - ocet balsamiczny - 2 art.
 
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój grzyby z cebulą i smaż do miękkości na średnim ogniu.
Opłucz, dowolnie posiekaj i wymieszaj wszystkie warzywa. Dodaj grzyby z cebulą.
Skrop oliwę z oliwek na sałatkę i skrop octem balsamicznym.
 czy podobał Ci się przepis?
 0 komentarzy