sałatki 22.01.2022

Sałatka z wołowiną i fasolą szparagową

30 min
4 porcje
Sałatka z wołowiną i fasolą szparagową
libin, stock.adobe.com
0

Na pierwszy rzut oka ta azjatycka sałatka wydaje się dość skomplikowana. Ale w rzeczywistości ma po prostu dużo składników. I osobno gotować, w rzeczywistości potrzebujesz tylko wołowiny i fasoli szparagowej. Następnie podam wszystkie szczegóły!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Drobno posiekaj wołowinę i smaż do miękkości na dużym ogniu.

Gotuj zieloną fasolkę przez kilka minut, aż będzie miękka.

Pokrój resztę składników tak cienko, jak to możliwe. W razie potrzeby użyj koreańskiej tarki.

Dodaj kiełkowane ziarna, mielony czosnek i starty imbir.

Dopraw sałatkę sosem sojowym, dodaj suchy makaron i wszystko wymieszaj.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy