Jeśli chcesz smacznej, szybkiej, ale satysfakcjonującej przekąski, to właśnie ona. Radzę używać fasoli w puszkach, aby nie spędzać godziny na gotowaniu. Czasami zamiast tego biorę ciecierzycę – dobrze komponuje się również z tuńczykiem.
Składniki
- tuńczyk - 1 Bank
- fasola - 1 Bank
- ogórki - 1 rzecz
- pomidory koktajlowe - 150 g
- szpinak - 1 garść
- przyprawy i przyprawy - 0.5 łyżeczka
- włoskie zioła - 1 łyżeczka
- oliwa z oliwek - 2 art.
- sok z cytryny - 2 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój ogórek w plasterki, a wiśnie na pół.
Dodaj szpinak lub inne warzywa, fasolę i tuńczyka.
Wymieszaj i dopraw sałatkę do smaku.
Skrop oliwą z oliwek i sokiem z cytryny.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy