sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwonej ryby, krewetek i warzyw

15 min
3 porcje
Sałatka z czerwonej ryby, krewetek i warzyw
M.studio, stock.adobe.com
0

Zwykle czerwona ryba jest podawana na święta. Ale czasami powinieneś robić wyjątki i przygotowywać je tak po prostu. Choćby dlatego, że jest to bardzo przydatne i proste. Dzielę się z wami przepisem na jedną z najpopularniejszych sałatek. Jego smak i piękno zachwycają!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę na cienkie plasterki.

Krewetki opłucz wrzącą wodą i obierz muszle.

Pokrój pomidory koktajlowe i rzodkiewki.

Połącz sałatkę, rzodkiewkę, pomidory, ryby, krewetki i cytrynę.

Dodaj sól, olej roślinny i delikatnie wymieszaj.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy