napoje 08.04.2023

podwójne espresso

10 min
1 porcja
Podwójne espresso
OlegKovalevich, stock.adobe.com
0

Chcesz napić się mocnej kawy? W takim razie podwójne espresso to idealny wybór! W tym przepisie podzielę się z tobą sekretami robienia idealnego podwójnego espresso w Twoim domu. Przygotuj się na prawdziwy boom na kawę!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Wlej kawę do Turku i dodaj cukier, jeśli chcesz.

Podgrzej na małym ogniu, zanim ciepło będzie odczuwalne z Kawy.

Napełnij wodą podgrzaną do 30-40 stopni.

Gotuj espresso na małym ogniu, aż pojawią się pierwsze bąbelki.

Zdejmij z ognia i pozwól mu trochę zaparzyć pod przykryciem.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy