przekąski 22.01.2022

kanapki z tuńczykiem i piklami

15 min
2 porcje
Kanapki z tuńczykiem i piklami
0

Tuńczyk jest dobry do wszelkich kanapek, bułek i szybkich przekąsek. Wystarczy wyjąć go ze słoika i rozgnieść widelcem. Aby smak był ciekawszy, proponuję dodać jeszcze kilka składników. Na przykład pikle i zioła.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Zetrzyj tuńczyka widelcem, drobno posiekaj ogórki, dopraw i dopraw wszystko majonezem.

Kanapki z tuńczykiem i piklami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 1

Wysusz chleb na patelni, aż się zarumieni.

Kanapki z tuńczykiem i piklami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 2

Połóż sałatę na dwóch kawałkach, na niej tuńczyka i przykryj pozostałym chlebem.

Kanapki z tuńczykiem i piklami: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 3

Zdjęcie: Julia Zubkova

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy