
Kanapki to nieskończone pole kreatywności, ponieważ tutaj możesz nieustannie eksperymentować. Na przykład, dlaczego nie dodać więcej ziemniaków do gorących kanapek z kiełbasą? Ugotujmy to wszystko na patelni.
Składniki
- biały chleb - 4 plasterki
- ziemniaki - 1 rzecz
- kiełbasa - 60 g
- jaja kurze - 1 rzecz
- przyprawy i przyprawy - 0.5 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Zetrzyj ziemniaki i kiełbasę.
Dodaj jajko i przyprawy i wymieszaj. Możesz dodać zielenie lub coś innego do smaku.
Rozłóż tę mieszankę na chlebie.
Smaż kanapki na patelni na oleju na średnim ogniu, najpierw nadzieniem do dołu przez około 5-7 minut.
Odwróć i smaż przez kolejne 2-3 minuty.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy