przekąski 09.07.2023

Rolada pita z wątróbką dorsza

20 min
2 porcje
Bułka pita z wątróbką dorsza
0

Uwielbiam gotować bułki pita z szeroką gamą nadzień. W grę wchodzi dosłownie wszystko, co będzie pod ręką. Na przykład jest bardzo smaczny z wątróbką dorsza. Spodoba się nawet tym, dla których wątroba w czystej postaci jest gruba.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ugotuj jajka na twardo i zetrzyj.

Zetrzyj też ser. Drobno posiekaj warzywa i rozgnieć wątrobę dorsza widelcem.

Wymieszaj wszystko razem i dodaj majonez.

Umieść nadzienie na arkuszu pita, zwiń ciasną rolkę i zawiń w folię.

Pozostaw rolkę na godzinę w lodówce, a następnie pokrój.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy