
Jeśli masz słoik marynowanej ostrej papryki, ten przepis jest właśnie dla ciebie! Świetnie komponuje się z hot dogami ze świeżymi kiełbaskami i warzywami. A jeśli uda Ci się znaleźć bułkę z makiem, sezamem lub nasionami lnu – przyjemność!
Składniki
- Kok - 4 kawałki
- parówki - 4 kawałki
- pomidory koktajlowe - 4 kawałki
- ogórki (słone) – 2 kawałki
- pieprz pepperoni (marynowany) – 4 kawałki
- musztarda - 4 łyżeczka
- pietruszka - 4 gałązki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój bułki i włóż do nich kiełbaski.
Pokrój ogórki na kostki, czereśnie na plasterki, a marynowaną paprykę na połówki.
Włóż wszystkie warzywa do hot dogów, polej musztardą i udekoruj natką pietruszki.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy