przekąski 30.06.2023

pasztet z wątróbki drobiowej Keto

1 godz. 0 min.
4 porcje
Keto pasztet z wątróbki drobiowej
Gheorghe, stock.adobe.com
0

Pasztety mają Swoją unikalną historię i szeroką popularność w wielu kuchniach na całym świecie. Ich pochodzenie jest związane z francuską tradycją kulinarną, ale z czasem rozprzestrzeniły się wszędzie. Pojawiły się również różnorodne opcje. Na przykład pasztet z wątróbki drobiowej Keto.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Gotuj wątrobę do miękkości, około 15-20 minut.

Posiekaj cebulę i marchewkę losowo i smaż na oleju przez 4-5 minut.

Dodaj wątrobę, smaż jeszcze przez kilka minut i zmiksuj wszystko blenderem.

Dopraw pasztet do smaku.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy