Wszyscy kochamy kanapki za ich wszechstronność. Możesz rozprowadzić wszystko i położyć na nim wszystko, co lubisz. Kanapki z awokado i czosnkiem to kolejna odmiana tej przekąski, która różni się od zwykłych kanapek.
Składniki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Zrób chleb. Aby to zrobić, możesz skropić go olejem i włożyć do piekarnika na 15 minut lub smażyć na patelni przez 5 minut z każdej strony.
Awokado zmiel z czosnkiem i sokiem z cytryny w blenderze. Okazuje się, że masa jest podobna do tłuczonych ziemniaków lub makaronu. Ale jeśli lubisz czuć kawałki awokado w ustach, zrób to samo widelcem. Dodaj sól i przyprawy do smaku.
Rozłóż chleb za pomocą pasty z awokado i czosnku. Udekoruj świeżymi ziołami na wierzchu.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy