Często sprzedawane hot dogi są dalekie od ideału. Nie jest to zaskakujące, ponieważ każdy ma inny gust. Inną rzeczą jest domowy hot dog — tutaj Ty decydujesz, co i w jakiej ilości użyć. Mówię ci, mój przepis na popularną przekąskę.
Składniki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój boczek, zieloną cebulę i obraną cebulę.
Smażyć kiełbaski na oleju na złoty kolor i ułożyć na talerzu.
Na pozostałym oleju podsmaż cebulę przez 3 minuty.
Dodaj boczek i kontynuuj gotowanie przez kolejne 2-3 minuty.
Pokrój bułkę wzdłuż, pozostawiając całą przeciwną stronę.
Posmaruj wnętrze bułki musztardą i włóż kiełbasę.
Dodaj smażony boczek z cebulą i posyp zieloną cebulą. Powtórz to samo z drugą bułką.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy