przekąski 21.07.2023

cukinia w stylu koreańskim instant

20 min
4 porcje
Cukinia po koreańsku instant
istetiana, stock.adobe.com
0

Możesz gotować po koreańsku nie tylko marchewki, ale także inne warzywa. Chodzi bardziej o technologię niż o konkretny produkt. Na przykład koreańska cukinia doskonale zakorzeniła się w moim domu. Ponadto przygotowują się bardzo szybko. Możesz eksperymentować z cięciem.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Zmiel czosnek, chili i kolendrę.

Cukinię pokrój w cienkie plasterki lub zetrzyj na koreańskiej tarce.

Połącz masło, kęs, cukier, sól i przyprawy. Podgrzej na małym ogniu.

Wymieszaj wszystkie składniki razem. Podawaj do stołu.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy