Najlepszą przekąską mięsną na Nowy Rok jest klasyczny pieczeń. Przede wszystkim jest to opcja korzystna dla wszystkich. Wymaga czasu, ale nie wymaga wielu umiejętności kulinarnych, więc nawet jeśli zamierzasz to zrobić po raz pierwszy, wszystko się ułoży.
Składniki
- schab - 1 kg
- czosnek - 3 ząbki
- ser śmietankowy - 200 g
- przyprawy i przyprawy - 1 art.
- papryka - 1 łyżeczka
- włoskie zioła - 1 łyżeczka
- musztarda - 1 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój polędwicę na steki, ubij i nałóż na siebie.
Połącz ser, musztardę, zmiażdżony czosnek i wszystkie przyprawy.
Połóż nadzienie na wieprzowinie i zwiń ciasną bułkę.
Zawiń go w folię lub zszyj w inny sposób.
Piecz bułkę w piekarniku przez 40-50 minut w temperaturze 200 stopni.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy