Nie przepadam za śledziem w czystej postaci, ale Pasta do kanapek z niego jest po prostu niesamowita. Dziś podzielę się z Wami moim ulubionym przepisem, który nie pozostawi nikogo obojętnym. Smak jest tak zrównoważony, że trudno od razu zrozumieć, co jest w kompozycji.
Składniki
- śledź (słona) – 1 rzecz
- ser topiony - 100 g
- masło - 100 g
- jaja kurze - 2 kawałki
- czosnek - 2 ząbki
- cebula - 0.5 kawałki
- majonez - 2 art.
- przyprawy i przyprawy - 1 CZ. l.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Ugotuj jajka na twardo i ostudź.
Niech masło lekko się rozpuści.
Oczyść i pokrój śledzie.
Ubij wszystkie składniki w blenderze, aż będą gładkie.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy