przekąski 22.01.2022

sajgonki z łososia i rukoli

20 min
4 porcje
Sajgonki z łososiem i rukolą
JacZia, stock.adobe.com
0

Łatwe sajgonki z łososia i rukoli przypadną do gustu nie tylko tym, którzy lubią kuchnię azjatycką, ale także tym, którzy skrupulatnie liczą kalorie i węglowodany. Nie ma ryżu i nie ma nic zbędnego – tylko ryby, ser śmietankowy i warzywa. Do dekoracji weź trochę kawioru.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój rybę w paski, opłucz wszystkie warzywa i lekko zwilż papier ryżowy zgodnie z instrukcją.

Ułóż całe nadzienie z twarogiem i ziołami i wsuń brzegi do środka.

Zwinąć ciasne rolki specjalną matą i przeciąć na pół. Możesz pokroić je na więcej kawałków.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy