sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwonej ryby, szpinaku i awokado

15 min
2 porcje
Sałatka z czerwoną rybą, szpinakiem i awokado
0

Uważaj! Sałatka okazuje się tak smaczna, że reszta potraw na jej tle blednie. Pamiętaj, aby dodać płatki czerwonej papryki, ponieważ sprawiają, że danie jest wyjątkowe. Jeśli nie jesteś fanem pikantnych, ogranicz ich ilość do minimum.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Awokado obrać i pokroić w kostkę.

Sałatka z czerwoną rybą, szpinakiem i awokado: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 1

Pokrój czerwoną rybę na cienkie plasterki.

Sałatka z czerwoną rybą, szpinakiem i awokado: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 2

Połącz ryby, szpinak i awokado.

Sałatka z czerwoną rybą, szpinakiem i awokado: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 3

Dodaj sól, płatki czerwonej papryki i masło zmieszane z sokiem pomarańczowym.

Sałatka z czerwoną rybą, szpinakiem i awokado: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 4

Zdjęcie: Julia Zubkova

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy