Ten przepis najlepiej nadaje się na pikniki, gdy potrzebna jest świeża przekąska warzywna, a pod ręką jest tylko Grill. Jednak grzyby i cukinię można gotować na patelni. Ciekawą atrakcją tego przepisu jest świeżo zmielony różowy pieprz.
Składniki
- Grzyby - 300 g
- cukinia - 2 kawałki
- cebula fioletowa - 2 kawałki
- pomidory koktajlowe - 300 g
- Zieleń - 1 pęczek
- mielony różowy pieprz - 0.5 łyżeczka
- oliwa z oliwek - 2 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Cukinię pokroić w plasterki, a grzyby na talerze i grillować.
Pokrój wiśnie na pół i losowo posiekaj warzywa.
Pokrój fioletową cebulę w krążki, wymieszaj sałatkę i skrop olejem. Posyp różowym pieprzem.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy