sałatki 22.01.2022

przepyszna sałatka z ogórków, awokado, czerwonej ryby i rukoli

10 min
4 porcje
Apetyczna sałatka z ogórków, awokado, czerwonej ryby i rukoli
timolina, stock.adobe.com
0

Połączenie serka śmietankowego, świeżych ziół i słonawych ryb zaskakuje wyrafinowaniem i harmonią. Taką sałatkę można bezpiecznie umieścić na środku najbardziej luksusowego stołu. Zapewniamy, że danie spodoba się nawet kapryśnym gościom.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój ogórki i czerwoną rybę na cienkie plasterki.

Awokado obrać, pokroić i skropić sokiem z cytryny.

Połącz rukolę, ryby, awokado i ogórki.

Dodaj sól, mielony pieprz i ser śmietankowy.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy