pierwsze dania 28.03.2022

zielony barszcz z kiszoną kapustą w powolnej kuchence

1 godz. 15 min.
4 porcje
Zielony barszcz z kiszoną kapustą w powolnej kuchence
istetiana, stock.adobe.com
0

Jeśli lubisz kwaśne orzeźwiające zupy, wybierz zielony barszcz. A ponadto możesz uzupełnić go garścią kiszonej kapusty, aby uzyskać jeszcze bardziej wyrazisty smak. Dzisiaj powiem Ci, jak ugotować niezwykłe danie w powolnej kuchence.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ustaw powolną kuchenkę w trybie smażenia na 15 minut.

Wyślij tam startą marchewkę i posiekaną cebulę. Po 5 minutach dodaj drobno posiekaną wieprzowinę lub inne mięso.

Kontynuuj smażenie bez przykrycia, mieszając.

Po zakończeniu programu dodaj pokrojone ziemniaki i umytą kiszoną kapustę. Napełnij wodą.

Włącz program gotowania zup na godzinę.

5 minut przed końcem dodaj posiekany szczaw i zioła. Dopraw do smaku.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy