kawior z gotowanych buraków na zimę

1 godz. 0 min.
1 porcja
Kawior z gotowanych buraków na zimę
nata_vkusideymushroom, stock.adobe.com
0

Kawior warzywny jest dobry ze względu na swoją wszechstronność. Może być podawany jako przekąska, rozprowadzany na tostach, stosowany w kanapkach i burgerach, robi z niego różne nadzienia – co wystarczy wyobraźni. I może być bardzo różnorodny. Na przykład kawior z gotowanych buraków.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Gotuj buraki do miękkości i posiekaj w dowolny sposób.

Drobno posiekaj cebulę i czosnek i podsmaż na oleju.

Dodaj buraki, wodę i wszystkie przyprawy i gotuj kawior przez 20 minut.

Wlej ocet, wymieszaj kawior i zwiń go w wysterylizowanym słoiku.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy