pierwsze dania
18.03.2022
zupa grochowa w powolnej kuchence dla początkujących
1 godz. 0 min.
4 porcje
Jeśli nigdy wcześniej nie gotowałeś zupy grochowej lub nadal nie opanowałeś powolnej kuchenki – ten przepis dla początkujących na pewno Ci odpowiada. Jest tak prosty i niedrogi, Jak to tylko możliwe, bez skomplikowanych składników i procesów przygotowawczych.
Składniki
Przepis na gotowanie krok po kroku
Opłucz groszek i włóż do miski wolnowaru. Napełnij wodą i włącz tryb "Zupa" na godzinę.
Po 20 minutach dodaj posiekane wędzone mięso.
Po kolejnych 10 minutach dodaj posiekane warzywa i przyprawy.
Gdy powolna kuchenka zakończy gotowanie, posyp zupę posiekaną kolendrą i pozwól jej trochę zaparzyć.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy