dania główne 28.01.2022

tilapia w panierce orzechowej w piekarniku

35 min
4 porcje
Tilapia w panierce orzechowej w piekarniku
merrimonc, stock.adobe.com
0

Jednym z najbardziej niezwykłych sposobów pieczenia tilapii jest ugotowanie jej w panierce orzechowej. Jeśli nigdy wcześniej nie robiłeś ryb w ten sposób, koniecznie spróbuj przy okazji. Okazuje się, że bardzo oryginalny i niezwykły smak i ta sama interesująca różnica tekstur. Upiecz wszystko na folii lub pergaminie, aby nic się nie przypaliło.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Przetrzyj filety Tilapia oliwą z oliwek i ułóż na folii.

Zmiel orzechy w blenderze, wymieszaj z grzankami i przyprawami i posyp rybą.

Piecz tilapię w piekarniku przez 25 minut w 180 stopniach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy