dania główne 28.01.2022

morszczuk z warzywami i grzybami w piekarniku

40 min
4 porcje
Morszczuk z warzywami i grzybami w piekarniku
stock.adobe.com
0

Nie ma nic prostszego niż ryby z warzywami i grzybami. Wystarczy włożyć wszystko do rękawa i upiec w piekarniku – poradzi sobie nawet początkujący. Do tego przepisu wolę używać białej ryby o neutralnym smaku. Na przykład morszczuk jest idealny, a następnie dosłownie rozpływa się w ustach. Ale możesz wybrać według własnego gustu.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój wszystkie warzywa losowo i podziel filety z morszczuka na porcje.

Złóż wszystko do rękawa, dodaj przyprawy i wymieszaj.

Piecz rybę w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez około 25-30 minut.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy