Nie ma nic prostszego niż ryby z warzywami i grzybami. Wystarczy włożyć wszystko do rękawa i upiec w piekarniku – poradzi sobie nawet początkujący. Do tego przepisu wolę używać białej ryby o neutralnym smaku. Na przykład morszczuk jest idealny, a następnie dosłownie rozpływa się w ustach. Ale możesz wybrać według własnego gustu.
Składniki
- morszczuk - 600 g
- Grzyby - 250 g
- pomidory koktajlowe - 160 g
- cebula fioletowa - 1 rzecz
- papryka - 2 kawałki
- fasolka szparagowa - 200 g
- przyprawy i przyprawy - 2 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój wszystkie warzywa losowo i podziel filety z morszczuka na porcje.
Złóż wszystko do rękawa, dodaj przyprawy i wymieszaj.
Piecz rybę w piekarniku w temperaturze 180 stopni przez około 25-30 minut.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy