sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwoną rybą, ogórkami, awokado i jajkami

10 min
3 porcje
Sałatka z czerwoną rybą, ogórkami, awokado i jajkami
kostrez, stock.adobe.com
0

Mimo że przepis wykorzystuje majonez, sałatka nadal jest lekka. Moja rodzina po prostu go uwielbia, więc na wszystkie święta przygotowuje się bezwarunkowo. Delikatniejszą wersję sałatki uzyskuje się z jaj przepiórczych.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę i ogórki w kostkę.

Jajka, awokado obierz i posiekaj.

Wszystko wymieszaj, dodaj zmielony pieprz, sól i dopraw majonezem.

Gotowe danie można ozdobić świeżymi ziołami lub liśćmi sałaty.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy