Do tej sałatki potrzebujesz jak największej ilości warzyw liściastych. Podstawą jest kapusta pekińska, ale możesz dodać górę lodową, sałatę i inne warzywa. A także-trochę świeżych warzyw i aromatycznej pieczonej wołowiny.
Składniki
- wołowina - 400 g
- kapusta pekińska - 1 Kochan
- ogórki - 4 kawałki
- pomidory - 2-4 kawałki
- Zieleń - 1 pęczek
- sos sojowy - 2 art.
- oliwa z oliwek - 2 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój wołowinę i smaż do miękkości.
Posiekaj kapustę pekińską i zioła. Pokrój ogórki w cienkie paski, a pomidory w plasterki.
Ułóż sałatkę na talerzach i dopraw oliwą z oliwek z sosem sojowym.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy