sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwonej ryby, fety, awokado i pomidorków koktajlowych

10 min
3 porcje
Sałatka z czerwonej ryby, fety, awokado i pomidorów cherry
viktoriya89, stock.adobe.com
0

Ta sałatka spodoba się nawet tym, którzy są obojętni na czerwoną rybę. Świeży i piękny zaskakuje swoją wszechstronnością. Pamiętaj, aby dodać trochę orzeszków piniowych. Nadają iglasty aromat i niepowtarzalny kremowo-orzechowy smak.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę, pomidory i ser.

Awokado obierz, posiekaj i skrop sokiem z cytryny.

Połącz szpinak, ryby, fetę, pomidory i awokado.

Sól, pieprz, dopraw olejem i delikatnie wymieszaj.

Połóż sałatkę na talerzu i posyp orzeszkami pinii.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy