sałatki 22.01.2022

Sałatka & 171; Hojny & 187;

15 min
4 porcje
Sałatka
JackF, stock.adobe.com
0

Zwykle preferuję proste sałatki z niewielką ilością składników, ale ze względu na ten przepis chcę zrobić wyjątek. To niesamowite, jak pełny i harmonijny jest smak tego dania. Koniecznie spróbuj!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój czerwoną rybę w cienkie plasterki i skrop sokiem z cytryny.

Pokrój ogórki, pomidory, zioła, obrane pory i paprykę.

Obierz jajka przepiórcze i pokrój na pół.

Wszystko wymieszaj, dodaj oliwki, sól i olej kukurydziany.

Połóż sałatkę na talerzu i posyp pokruszoną fetą.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy