napoje 05.06.2023

kwas miodowy

20 min
4 porcje
Kwas miodowy
milanchikov, stock.adobe.com
0

Smak prawdziwego kwasu miodowego jest wyjątkowy. Bardzo różni się od innych przepisów na ten napój. Co więcej, za każdym razem może być nieco inny, w zależności od używanego miodu.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Napełnij posiekaną cytrynę i miętę wodą, zagotuj, zagotuj i pozwól obrabianemu przedmiotowi ostygnąć do 40 stopni.

Odcedź bulion i rozpuść w nim wszystkie inne składniki.

Przykryj ręcznikiem i pozostaw napój w temperaturze pokojowej na 14-16 godzin.

Odcedź kwas chlebowy i butelkuj.

Pozostaw na kolejną noc w lodówce.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy