przekąski 04.06.2023

bułka pita z rybą w puszkach

1 godz. 0 min.
4 porcje
Bułka pita z rybą w puszkach
0

W przypadku takiej bułki pita odpowiednie są absolutnie wszelkie konserwy rybne. Ale wybierz kawałki bez kości, aby wygodnie zjeść przekąskę. Świeże warzywa doskonale uzupełniają smak i dodają koloru potrawie.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Wymieszaj twaróg z posiekanymi ziołami. Możesz dodać swoje ulubione przyprawy.

Bułka pita z rybą w puszkach: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 1

Równomiernie posmaruj arkusz chleba pita masą serową.

Bułka pita z rybą w puszkach: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 2

Rozgnieć przetwory rybne widelcem, rozłóż na wierzchu i zwiń ciasną bułkę.

Bułka pita z rybą w puszkach: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 3

Dokręć rolkę do folii i pozostaw na godzinę w lodówce. Pokrój przed podaniem.

Bułka pita z rybą w puszkach: zdjęcie przygotowania przepisu, krok 4

Zdjęcie: Julia Zubkova

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy