Pikantne i pikantne ogórki kiszone rozjaśnią każdego hot doga. Oprócz nich proponuję dodać świeże chrupiące warzywa, soczyste pomidory i pachnącą fioletową cebulę. Z sosów do takiego hot doga najlepsza jest musztarda.
Składniki
- Kok - 4 kawałki
- parówki - 4 kawałki
- Mieszanka sałatek - 40 g
- ogórki (marynowane) – 2 kawałki
- cebula fioletowa - 1 rzecz
- pomidory koktajlowe - 4 kawałki
- musztarda - 4 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój wiśnie w plasterki, cebulę w krążki, a ogórki w plasterki.
Pokrój bułki i włóż do nich mieszankę sałatkową, a na nią kiełbaski.
Rozłóż wszystkie warzywa po bokach i delikatnie polej hot dogi musztardą.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy