Wydawałoby się, gdzie są kanapki, a gdzie ulubiona jajecznica. Ale co z tak niezwykłą opcją z pieczywem i smażonymi jajkami przepiórczymi? Gwarantuję, że goście na pewno będą zaskoczeni i zaintrygowani, a smak nie zawiedzie.
Składniki
- pieczywo - 8 sztuk
- jaja przepiórcze - 4 kawałki
- Zieleń - 4 gałązki
- ser śmietankowy - 4 łyżeczka
- awokado - 0,5 kawałki
- sok z cytryny - 1 łyżeczka
- przyprawy i przyprawy - 0,5 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Zmiksuj awokado, zioła, przyprawy i sok z cytryny w blenderze, aż się połączą.
Delikatnie usmaż jajka przepiórcze jak zwykłe jajecznica.
Posmaruj cztery bochenki twarogiem, przykryj pozostałymi i posmaruj masą z awokado.
Ułóż jajka przepiórcze na wierzchu i udekoruj ziołami.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy