przekąski 30.06.2023

pieczeń z golonki

3 godz. 0 min.
4 porcje
Pieczeń z golonki
salman2, stock.adobe.com
0

Najlepszą alternatywą dla każdej szynki lub kiełbasy w Sklepie jest domowy pieczeń z golonki. W ten sam sposób można go łatwo pokroić na kawałki lub podać w całości, w zależności od preferencji. Mówię Ci, jak sprawić, by był jak najbardziej soczysty.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Rozetnij golonkę, usuń kość i rozwiń mięso na skórze w równą warstwę.

Natrzyj go przyprawami i zmiażdżonym czosnkiem.

Zwinąć ciasną bułkę i owinąć boczkiem.

Wyślij bułkę do piekarnika na godzinę w temperaturze 190 stopni.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy