przekąski 30.06.2023

pasztet z wątróbki wołowej z grzybami

1 godz. 0 min.
4 porcje
Pasztet z wątróbki wołowej z grzybami
Peredniankina, stock.adobe.com
0

Pasztety są popularne w wielu krajach i tradycjach kulinarnych. We Francji są integralną częścią diety na co dzień i na specjalne okazje. Plusem jest to, że przygotowanie tak wykwintnej przekąski jest dziecinnie proste. Złap przepis na wątróbkę wołową z grzybami!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Gotuj wątrobę do miękkości, około 25 minut.

Losowo pokrój warzywa i grzyby i smaż na oleju roślinnym, również do miękkości.

Zmiel wszystko razem za pomocą blendera lub maszynki do mięsa.

Dodaj miękkie masło i przyprawy do smaku.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy