przekąski 03.07.2023

kanapka z tuńczykiem i jajkiem

25 min
2 porcje
Kanapka z tuńczykiem i jajkiem
Olga Nayashkova, stock.adobe.com
0

Tuńczyk w puszce nadaje się nie tylko do sałatek, ale także do kanapek. To nie tylko pyszny, ale także zdrowy przepis-z jajkiem i warzywami. Obfita przekąska na każdy dzień dla każdego, kto pilnuje swojej diety. Szczególnie dobry z chlebem pełnoziarnistym.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Posmaruj chleb serem śmietankowym.

Ugotuj jajka na twardo i pokrój w plasterki.

Cienko pokrój wszystkie warzywa.

Połóż liście sałaty na dwóch kromkach chleba.

Na nich - ogórki, cebula, pomidory, a następnie tuńczyk rozgnieciony widelcem.

Ułóż jajka i przykryj chlebem.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy