Bakłażan jest doskonałym uniwersalnym nadzieniem na każdą okazję. Na przykład można je układać na gorących kanapkach. A potem w przepisie powiem ci, co jeszcze możesz dodać, aby było naprawdę smaczne i satysfakcjonujące.
Składniki
- chleb - 4-6 plasterki
- bakłażany - 1 rzecz
- Grzyby - 150 g
- Zieleń - 6 gałązki
- czosnek - 2 ząbki
- ser twarogowy - 100 g
- przyprawy i przyprawy - 0.5 łyżeczka
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój bakłażana i grzyby w drobną kostkę i smaż razem, aż będą miękkie. Dopraw do smaku.
Połącz twaróg z połową posiekanych ziół i czosnkiem.
Zrumienić kromki chleba z obu stron, posmarować twarogiem i ułożyć bakłażany.
Posyp posiekanymi ziołami.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy