Czy kiedykolwiek próbowałeś użyć w sałatce z kraba nie jajek na twardo, ale ubitego omletu? Proponuję spróbować tym razem. Proponuję również podawać tak piękną i jasną sałatkę porcjami w przezroczystych szklankach lub szklankach.
Składniki
- paluszki krabowe - 200 g
- ogórki - 2 kawałki
- jaja kurze - 2 kawałki
- mleko - 2 art.
- sól - 1 szczypta
- kukurydza - 140 G
- majonez - 2 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Ubij jajka solą i mlekiem.
Smaż omlet, ciągle mieszając. Zmiel go w razie potrzeby.
Pokrój ogórki i paluszki krabowe w drobną kostkę.
Dodaj kukurydzę, wymieszaj sałatkę i ładnie ułóż w szklankach lub szklankach.
Udekoruj majonezem do sosu.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy