keczup kebab w domu na zimę

55 min
16 porcji
Keczup kebabowy w domu na zimę
ricka_kinamoto, stock.adobe.com
0

Chcesz nauczyć się gotować idealny keczup z grilla w domu? Następnie przeczytaj uważnie ten przepis i przygotuj niezbędne składniki! W rzeczywistości wszystko jest bardzo proste i poradzisz sobie doskonale za pierwszym razem!

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój pomidory, obrany czosnek, paprykę i cebulę.

Przełóż warzywa przez maszynkę do mięsa lub zmiel w blenderze.

Dodaj masło, cukier, sól i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut.

Dodaj przyprawy, następnie przez kolejne 3-5 minut, wlej ocet i natychmiast zdejmij z ognia.

Napełnij sterylizowane słoiki gorącym keczupem, zwiń i odwróć do góry nogami.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy