imbir z miodem i cytryną na zimę

30 min
1 porcja
Imbir z miodem i cytryną na zimę
Sa Scha, stock.adobe.com
0

Aby połączenie imbiru z cytryną było jeszcze zdrowsze, wystarczy dodać do nich trochę miodu. Okazuje się, że jest to idealna naturalna Profilaktyka przed wszystkimi możliwymi przeziębieniami. I w końcu to tylko pyszna uczta na herbatę.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Sparzyć cytrynę wrzącą wodą i pokroić w cienkie plasterki ze skórką.

Przełóż imbir przez maszynę do mięsa.

Dodaj miód, wymieszaj i włóż wszystko do sterylnego słoika.

Włóż słoik do garnka z wodą, gotuj przez 10 minut, zamknij pokrywkę i przechowuj w zimnym miejscu.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy