Adjika pomidorowa z czosnkiem, papryką i chrzanem na zimę

2 godz. 30 min.
4 porcje
Adżika z pomidorów z czosnkiem, papryką i chrzanem na zimę
ovbelov1972, stock.adobe.com
0

Wszyscy fani najbardziej pikantnej i pikantnej Adjiki z pewnością pokochają ten przepis. W nim wszystko jest najlepsze od razu, a chrzan, papryka i czosnek doskonale uzupełniają klasyczną wersję pomidorów. Następnie powiem ci szczegółowo, jak lepiej to ugotować.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój wszystkie składniki losowo i przepuść przez maszynę do mięsa.

Dodaj sól i cukier i pozostaw obrabiany przedmiot na 2 godziny.

Umieść Adjikę w wysterylizowanych słoikach i przechowuj w chłodnym miejscu.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy