dania główne 07.02.2022

Rolada wieprzowa z porem i ziołami

2 godz. 30 min.
4 porcje
Rolada wieprzowa z porami i ziołami
HLPhoto, stock.adobe.com
0

Istnieje wiele różnych odmian nadzień z ziół i oferuję im w kolekcji taki przepis – z porami i pachnącymi ziołami. Aby wieprzowina była w pełni nasycona smakami, musisz ją pokroić i pokonać tak cienko, jak to możliwe.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój bardzo cienko i ubij wieprzowinę. Połóż go na zakładce w jednej dużej warstwie. Posyp przyprawami.

Drobno posiekaj pory, zioła, zioła i czosnek. Smażyć lekko na oleju do miękkości.

Połóż nadzienie na wieprzowinie i zwiń ciasną bułkę. Zawiń go w folię.

Piecz bułkę w piekarniku przez 2-2, 5 godziny w 160 stopniach.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy