Istnieje wiele różnych odmian nadzień z ziół i oferuję im w kolekcji taki przepis – z porami i pachnącymi ziołami. Aby wieprzowina była w pełni nasycona smakami, musisz ją pokroić i pokonać tak cienko, jak to możliwe.
Składniki
- wieprzowina - 1 kg
- por - 2 kawałki
- Zieleń - 1 pęczek
- czosnek - 0.5 głowice
- tymianek - 3 gałązki
- rozmaryn - 2 gałązki
- przyprawy i przyprawy - 2 art.
- oliwa z oliwek - 1 art.
Przepis na gotowanie krok po kroku
Pokrój bardzo cienko i ubij wieprzowinę. Połóż go na zakładce w jednej dużej warstwie. Posyp przyprawami.
Drobno posiekaj pory, zioła, zioła i czosnek. Smażyć lekko na oleju do miękkości.
Połóż nadzienie na wieprzowinie i zwiń ciasną bułkę. Zawiń go w folię.
Piecz bułkę w piekarniku przez 2-2, 5 godziny w 160 stopniach.
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy