sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwoną rybą, awokado i pomidorami

15 min
3 porcje
Sałatka z czerwoną rybą, awokado i pomidorami
Anna żurawia, stock.adobe.com
0

Czerwona ryba i awokado to prawdopodobnie jedna z najsmaczniejszych kombinacji. Zwykle te produkty znajdują się na kanapkach, ale dziś proponuję przygotować z nich apetyczną sałatkę. Możesz ułożyć go warstwami lub wymieszać, tak jak ja.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Awokado obrać i pokroić w drobną kostkę.

Pokrój czerwoną rybę i pomidory.

Połącz awokado, pomidory i ryby.

Dodaj sól, pieprz, majonez i wymieszaj.

Użyj pierścienia do gotowania, aby ułożyć sałatkę na talerzu.

Ułóż warstwę rukoli na wierzchu.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy