pierwsze dania 17.03.2022

zupa grochowa z kukurydzą w powolnej kuchence

1 godz. 0 min.
4 porcje
Zupa grochowa z kukurydzą w powolnej kuchence
nesavinov, stock.adobe.com
0

Zupy grochowe są często dość monotonne. Jeśli masz tego dość, tak jak ja, proponuję poeksperymentować ze składnikami. Na przykład w tym przepisie dodaję mrożoną lub konserwowaną kukurydzę do smaku.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Wcześniej namocz groszek.

Pokrój cebulę i marchewkę, Wyślij do miski. Pokrój wędzone mięso i dodaj groszek.

Napełnij wszystko wodą i gotuj przez godzinę w trybie zupy.

15 minut przed końcem dodaj kukurydzę i przyprawy.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy