kawior z squasha w powolnej kuchence na zimę

1 godz. 10 min.
4 porcje
Kawior z squasha w powolnej kuchence na zimę
minadezhda, stock.adobe.com
0

Najdłuższą i najbardziej nieprzyjemną częścią gotowania kawioru z squasha jest jego długie gotowanie, aby zgęstniał, a następnie był dobrze przechowywany. Ale wszystko jest o wiele łatwiejsze, jeśli masz powolną kuchenkę. Technik wykona większość pracy samodzielnie.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Podgrzej miskę wolnowaru z olejem w trybie "smażenia".

Drobno posiekaj wszystkie warzywa, wyślij tam i wlej trochę wody.

Gotuj przez około 30 minut, aż warzywa będą miękkie, dopraw i ubij wszystko blenderem.

Gotuj kawior przez kolejne pół godziny w trybie "Duszenia", a następnie zwiń w sterylne słoiki.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy