pieczenie 14.07.2022

chaczapuri z suluguni na patelni

30 min
4 porcje
Chaczapuri z suluguni na patelni
N-Photos, stock.adobe.com
0

Jeśli lubisz chaczapuri z dużą ilością sera, bardzo radzę wypróbować ten przepis z suluguni. A jednocześnie upiecz wszystko na patelni, aby nie tracić czasu na podgrzewanie piekarnika. Świetna opcja, sprawdzona w praktyce!

Składniki

do testu:
do nadzienia:

Przepis na gotowanie krok po kroku

Wymieszaj wszystkie składniki ciasta, aż będą gładkie.

Wlej część powstałej masy na patelnię i smaż z jednej strony do miękkości przez 4 minuty.

Odwróć chaczapuri i połóż na nim plastry suluguni.

Smaż przez kolejne 3 minuty pod przykryciem.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy