sałatki 22.01.2022

egzotyczna sałatka z czerwoną fasolą, mango, awokado i pomidorami

15 min
5 porcji
Egzotyczna sałatka z czerwoną fasolą, mango, awokado i pomidorami
grinchh, stock.adobe.com
0

Na pierwszy rzut oka niesamowite połączenie-owoce, cebula i warzywa. Ale warto spróbować, a także dodać przyprawy do swojego smaku, a zrozumiesz, o co tu chodzi. Mango i awokado powinny być jak najbardziej dojrzałe, ale nadal zachować swój kształt.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Spłucz fasolę w puszkach pod bieżącą wodą.

Awokado obrać, pokroić i skropić sokiem z limonki.

Posiekaj pomidory koktajlowe, obrane mango i cebulę.

Wszystko wymieszaj, dodaj sól, pieprz i olej.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy