sałatki 22.01.2022

Olivier z czerwoną rybą

15 min
5 porcji
Olivier z czerwoną rybą
Anna żurawia, stock.adobe.com
0

Ulubiona sałatka będzie lśnić nowymi kolorami, jeśli ugotujesz ją z czerwoną rybą. Dzięki temu danie zmieni się dramatycznie. Polecam gotować ze świeżymi ogórkami, ale jeśli jesteś miłośnikiem słonych, wymieszaj oba składniki w równych proporcjach.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Pokrój ogórki i czerwoną rybę.

Jajka, marchewki i ziemniaki obrać i pokroić. Staraj się, aby wszystkie kawałki były mniej więcej tego samego rozmiaru.

Wszystko wymieszaj, dodaj umyty groszek, sól i mielony pieprz.

Dopraw sałatkę majonezem i wymieszaj.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy