sałatki 22.01.2022

Sałatka z czerwonej ryby, awokado i marynowanej cebuli

15 min
4 porcje
Sałatka z czerwonej ryby, awokado i marynowanej cebuli
M.studio, stock.adobe.com
0

Świetny przepis dla każdego, kto interesuje się zdrową żywnością. Przygotowanie jest niezwykle proste i zwykle zajmuje nie więcej niż 15 minut. Pokrój cebulę w grube pierścienie, aby była chrupiąca i soczysta. Możesz dodać warzywa lub plasterki cytryny.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Obierz cebulę, pokrój w pierścienie i opłucz.

Dodaj cukier, ocet, wymieszaj i przykryj przez 10 minut.

Rozerwij liście sałaty rękami.

Pokrój czerwoną rybę w drobną kostkę.

Awokado obrać, pokroić i skropić sokiem z cytryny.

Połącz ryby, marynowaną cebulę, sałatę, awokado i kolendrę.

Sól, pieprz i dopraw sałatkę olejem.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy