przekąski 17.07.2023

kanapki z jesiotrem

8 min
4 porcje
Kanapki z jesiotrem
N.Van Doninck, stock.adobe.com
0

Zaskocz gości oryginalną przekąską: zrób kanapki z jesiotrem. Wędzony filet z ryby drapieżnej świetnie komponuje się z plasterkami awokado, ogórkiem i gotowanym jajkiem. Chleb może być używany przez każdego: zarówno z czarnym, jak i białym okazuje się równie smaczny.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Awokado przekrój na pół, obierz, usuń pestkę.

Pokrój miąższ owocu na cienkie plasterki i skrop sokiem z cytryny.

Pokrój jesiotra, ogórka i obrane jajko.

Połóż kawałki awokado na kanapkach.

Dodaj jajko, ogórek i jesiotra.

Olga Beznosiuk
przepis dodał (a):
Olga Beznosiuk
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy