przekąski 21.07.2023

faszerowane jajka z rybami w puszkach

25 min
4 porcje
Faszerowane jajka z konserwami rybnymi
fotoXS, stock.adobe.com
0

Najlepszym zastosowaniem konserw rybnych w przekąskach są wszelkiego rodzaju pasty i Dodatki. W tym przypadku – nadzienie do nadziewanych jajek. Podzielę się z wami sprawdzonym przepisem, który wymaga minimum czasu i składników, ale nigdy nie zawodzi.

Składniki

Przepis na gotowanie krok po kroku

Ugotuj jajka, ostudź, przekrój na pół i usuń żółtka.

Zetrzyj żółtka widelcem z konserwami rybnymi.

W razie potrzeby dodaj starty ser topiony i przyprawy.

Dodaj majonez do wygodnej konsystencji i włóż nadzienie do jajek.

Irina Kovaleva
przepis dodał (a):
Irina Kovaleva
czy podobał Ci się przepis?
0 komentarzy